Laden Evenementen

Helaas kunnen deze concerten i.v.m. de aangescherpte Covid maatregelen niet doorgaan.

Toonkunstkoor Caecilia brengt op vrijdag 13 november in de Spiegel een programma van mooie, bekende melodieën.

Om Coronaproof te kunnen zingen is het koor in tweeën gedeeld en geven we 2 korte kleinschalige concerten in plaats van een grote productie met orkest. Om vooral het plezier van het zingen in deze bijzondere tijd te benadrukken, hebben wij voor bekende melodieën gekozen. Toonkunstkoor Caecilia zingt onder leiding van dirigent Iassen Raykov met medewerking van Heleen Koele (sopraan), Sander van den Houten (orgel en piano) en een kwartet jonge strijkers. Wij hopen dat u ook met plezier naar ons zult luisteren.

Wij zingen (onder andere) het Ave Verum en Laudate Dominum van Mozart, Locus Iste van Bruckner, Cantique de Jean Racine van Fauré, Hör mein Bitten van Mendelsohn, Va Pensioro uit Nabucco van Verdi en Dido’s Lament en With Drooping Wings uit Dido en Aeneas van Purcell. Een aantal van deze stukken zingen we samen met Heleen Koele. Zij en onze begeleiders zullen ook een kort muzikaal intermezzo verzorgen.

De twee gelijke concerten om 19:00 en 21:00 duren een uur en zijn vanwege de mooie, makkelijk in het gehoor liggende, muziek zeer toegankelijk.

De kaartjes kosten €17,50 inclusief drankje. Kaartverkoop via de Spiegel (zwolsetheaters.nl/programma/caecilia-2020).

Ga naar de bovenkant