Laden Evenementen

Onze uitvoering van de MatthäusPassion op 1 april kan door de overheidsmaatregelen helaas geen doorgang vinden. Ook is bijvoorbeeld uitstel tot een latere datum niet haalbaar. Reeds verkochte kaartjes worden vergoed.

* Als u een kaartje via onze website heeft gekocht, wordt het betaalde bedrag binnen enkele dagen overgemaakt op uw rekening.

* Als u een kaartje via een van onze leden hebt gekocht, krijgt u van hem/haar uw geld terug.

* Als u een kaartje via een van onze verkooppunten in de stad hebt gekocht, kunt u tot 1 april op hetzelfde verkooppunt uw geld terugkrijgen bij inleveren van de kaarten.

* Als u via uw personeelsvereniging een kaartje hebt gekocht, hoort u via hen hoe verder.

Uit verschillende hoeken krijgen wj de vraag of het mogelijk is een donatie te doen voor de muzikanten die nu zonder inkomsten komen te zitten. Dat waarderen we erg, en willen we ook mogelijk maken. Als u wilt meedoen, kunt u tot 31 maart een bedrag overmaken op rekeningnummer NL52 INGB 0000726293 tnv Toonkunstkoor Caecilia Zwolle onder vermelding van Donatie Muzikanten. Wij zorgen ervoor dat dit geld in zijn geheel naar de solisten en andere muzikanten gaat die Caecilia individueel gecontracteerd had voor dit concert. Dit zijn de ZZP-ers zonder vaste dienstverband die het meest getroffen worden door de huidige maatregelen. NB: Als vereniging treffen we zelf een regeling met onze vaste dirigent en pianist voor de komende tijd dat er niet gerepeteerd kan worden.

 

Ga naar de bovenkant